Droguri legale

Droguri legale, vandute la poarta scolii. Politia nu a gasit nimic in neregula 

 

Drogurile legale sunt in vandute in continuare in Bucuresti, in unele cazuri la cativa metri de scoli. La magazinul de langa liceul Eugen Lovinescu, vanzatoarea nici nu le cere clientilor sa arate ca au 18 ani.
Magazinul de la liceul Eugen Lovinescu s-a deschis de mai putin de doua saptamani si a scapat de toate controalele politiei pentru ca are toate actele in regula, informeaza Antena 1.

Parintii liceenilor sunt disperati acum si spun ca acestia ar putea incerca substantele halucinogene din cauza anturajului. Ei au facut mai multe plangeri catre politie si autoritatile locale, dar legislatia permite deschiderea acestor magazine oriunde.

"Elevii nostri nu trebuie sub nicio forma sa se lase tentati sau sa-si exprime curiozitatea. Sunt extrem de nocive si le pun in pericol sanatatea", a declarat directoarea liceului.

Elevii sunt atrasi, insa, de magazin, iar vanzatoarea da droguri legale oricui e interesat. Reporterii Antena 1 au facut chiar si un experiment si au pus o minora sa cumpere cu camera ascunsa. Ea a primit drogurile fara sa arate un act de identitate, dar patronul magazinului ar putea sa primeasca doar amenda.

Ministerul Educatiei ar putea sa inchida magazinul de vise doar daca autoritatile vor demonstra ca